02142697 تور
02188175410 ویزا
09195566573 پشتیبانی
با ما همراه باشید!
صفحه اصلی > وقت سفارت > ویزای کانادا

ویزای کانادا

انواع ویزا:

1. ویزای تحصیلی:

شرایط لازم برای اخذ ویزای تحصیلی عبارتند از:

  •  اخذ پذیرش معتبر تحصیلی از دبیرستان، دانشگاه، کالج برای دوره ها و مقاطع مختلف تحصیلی.
  •  ارسال معرفی نامه به سفارت کانادا، برای اخذ ویزای دانشجویی همراه با راهنمای انجام مصاحبه.
  •  خدمات ثبت نام و سکونت موقت.
  •  مشاوره کاریابی و اخذ اقامت دایم کانادا در دوران تحصیل.
  • برای اخذ پذیرش از دانشگاه، دارا بودن مدرک زبان انگلیسی الزامی می باشد. در صورت نداشتن مدرک معتبر زبان انگلیسی، متقاضیان (بجز متقاضیان تحصیل در دوره های فوق لیسانس و دکتری) می بایست ابتدا در دوره های زبان انگلیسی در کانادا شرکت کنند.
  • معدل بالا و نمرات تخصصی بالا برای اخذ پذیرش از دانشگاه های ممتاز کانادا الزامی می باشد.
  • اخذ بورسیه تحصیلی و سایر کمک های مالی دانشگاهی منوط به شرایط متقاضی، معدل، رشته مورد نظر و دانشگاه محل تحصیل دارد.

2. ویزای اقامت موقت ویزای ویزیتور یا توریستی:

اگر قصد سفر به کانادا برای دیدار از اقوام و دوستان، یا برای گردشگری دارید، باید از سفارت کانادا در کشور محل اقامت خود ویزای ویزیتور ویزای اقامت موقت بگیرید.

اداره مهاجرت کانادا باید قانع شود که شما در پایان سفرتان قصد برگشت به کشور خود را دارید. داشتن پایبندی کافی مانند شغل دائمی، املاک، خانواده، و غیره در کشورتان که از نظر اداره مهاجرت کانادا، انگیزه کافی برای برگشت شما از کانادا را فراهم کند، لازم است. در طول بررسی درخواست برای ویزا، ممکن است که برای مصاحبه به سفارت کانادا دعوت شوید. بررسی درخواست ویزای توریستی زمان زیادی می برد. زمان رسیدگی به این نوع درخواست در سفارت کانادا در تهران هم اکنون در حدود سه ماه است.

برای دریافت این ویزا شرایط زیر لازم است:

  • سلامت کامل
  • نداشتن سابقه کیفری
  • ارائه پاسپورت معتبر؛ مدارک هویت قانونی و مدارک سفر
  • امکان نیاز به ویزای موق
  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی «صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، حتما باید اسکن شوند»
  • ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
  • ترجمه سند ازدواج «اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند»
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی
  • یک قطعه عکس ۳۵ در ۴۵ میلی متر رنگی زمینه سفید
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود
  • ترجمه مدارک شغلی (برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه طبابت، پروانه نظام مهندسی و یا پروانه بهره وری لازم است. کارمندان باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند)
  • گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
  • دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده (در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است)
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  • رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

3. ویزای کاری:

مجوز کار می تواند بدون تأیید از HRSDC در شرایط زیر صادر گردد.

• تحت پیمان های بین المللی مثل پیمان تجارت آزاد آمریکای شمالی NAFTA

• با توجه به مزایای چشمگیر اقتصادی، اجتماعی یا فرهنگی، که آن فعالیت کاری برای کانادا به ارمغان می آورد.

• به عنوان بخشی از موافقت های دو جانبه مثل برنامه های ارسال و دریافت معلم و نیروی جوان زمانی که دانشجوی خارجی باید جهت تکمیل درس آن را انجام دهد.

• برای اجازه کار به همسران دارای مجوز تحصیل یا مجوز کار

• برای کارهای خیریه یا مذهبی

• زمانی که اشخاص خارجی به غیر از شرایط بالا مانند درخواست پناهندگی، نیاز به حمایت داشته باشند.

نکات مهم:
• اداره مهاجرت کانادا معمولاً مجوز تحصیل را برای مدت مشخص دوره تحصیلی صادر می کند. اگرچه دانشجویان بین المللی که در مونترال یا دیگر شهرهاي استان کبک تحصیل می کنند، بایستی وضعیت اقامتی خود را هر ساله تجدید کنند.

• در صورت دارا بودن شرایط کافی حداقل مدرک تحصیلی فوق دیپلم و سن بین 18 تا 31 سال و موافقت کارفرما ویزای صادره توسط سفارت کانادا براي بار اول حداکثر یکساله می باشد.

• کار از لحاظ اداره مهاجرت کانادا به معنای فعالیتی است که در قبال آن پولی دریافت می شود، فعالیتی که مستقیماً با فعالیت های شهروندان کانادا یا دارندگان اقامت دائم در بازار کار کانادا رقابت کند.

• مقامات اداره مهاجرت کانادا برای تعداد محدودی از فعالیت های کاری مجوز کار صادر می کنند.

• پیشنهاد کار از سوي یک کارفرمای کانادایی معمولاً پیش نیاز صدور مجوز کار می باشد.

• در برخی موارد اداره مهاجرت کانادا مجوز کار باز صادر می کند که در این روش به وجود کارفرما نیازی نیست.

• ماهیتاً مجوز کار به طور موقت صادر می شوند اما می توان آن را از داخل کانادا تمدید کرد.

• معمولاً فقط مقامات اداره مهاجرت کانادا ویزای کار را صادر می کنند. درخواست کار باید توسط اداره منابع انسانی و توسعه کانادا HRSDC تأیید شده باشد. این تأییدیه نشانگر این است که کار پیشنهادی تأثیر منفی بر بازار کار کانادا ندارد.