02188175410 تور
02188175570 ویزا
09195566573 پشتیبانی
با ما همراه باشید!
صفحه اصلی > وقت سفارت > ویزای اتریش

ویزای اتریش

انواع ویزا:

1- ویزای توریستی

2- ویزای بازرگانی

3- ویزای پزشکی

4- ویزای تحصیلی واقامت

مدارک ویزا:

عادی-توریستی: دعوتنامه تایید شده به وسیله یک دفتر اسناد رسمی، 3 قطعه عکس، گذرنامه با شش ماه اعتبار، مبلغی برای تائید به مدرک، مدرکی دال بر رزرو بلیت

بازرگانی: دعوتنامه از شرکت معتبر اتریشی شامل تعهد قبول هزینه ها، گذرنامه با شش ماه اعتبار، بلیط رفت و برگشت، مبلغ ویزای ترانزیت، دو عدد فتوکپی از بلیت.

پزشکی: دعوتنامه از پزشک یا بیمارستان - پیش پرداخت هزینه ها - بلیت رفت و برگشت، 3 قطعه عکس، گذرنامه معتبر، متقاضیانی که از طریق وزارت امور خارجه اقدام کنند شانس بیشتری برای ویزا روادید خواهند داشت.

ویزای تحصیلی و اقامت اتریش: فتوکپی از صفحات پاسپورت، دو قطعه عکس، آخرین مدرک تحصیلی، پذیرش دانشگاهی، شناسنامه، حواله ازدواج، گواهی عدم سوء پیشینه، گواهی صحت مزاج، مدارک مالی جهت تامین مخارج در اتریش، فرم تقاضا پر شده به زبان آلمانی.