02142697 تور
02188175410 ویزا
09195566573 پشتیبانی
با ما همراه باشید!
صفحه اصلی > وقت سفارت > ویزای هلند

ویزای هلند

انواع ویزا:

1. ویزای توریستی

2. ویزای تجاری

3. ویزای خانوادگی

مدارک ویزا:

گذرنامه یا اجازه نامه مسافرت که توسط تمامی کشورهای عضو منطقه به رسمیت شناخته شده باشد با حداقل سه ماه اعتبار به علاوه گذرنامه یا اجازه نامه مسافرت همسر متقاضی در صورت تأهل باید ارائه شود، یک فرم درخواست ویزای پر شده بعلاوه یک قطعه عکس گذرنامه ای، اثبات دارا بودن امکانات مسافرت بلیت رفت و برگشت با هواپیما و یا بلیت وسیله حمل و نقل زمینی که با آن شخص متقاضی می تواند از منطقه شینگن خارج شده و به کشور دیگر وارد شود، اثبات دارا بودن بیمه درمانی معتبر، و در موارد ویژه ممکن است ارائه مدارک دیگر نیز نیاز باشد.

نکات مهم:

شرایط ویزا برای مسافرت به منطقه کشورهای بلژیک، پرتغال، فرانسه، آلمان، لوکزامبرگ، هلند، اسپانیا که به منطقه شینگن معروفند بین یک تا نود روز اقامت است. در سفرهای عبوری از برخی کشورهای منطقه، ویزای کوتاه مدت و مسافرت به منظورهای توریستی، تجارتی، خانوادگی، طول اقامت در هر نیم سال از تاریخ اولین ورود نباید از سه ماه تجاوز کند. علاوه بر درخواست برای صدور ویزا، مدارک نیز باید به سفارت خانه کشور مورد نظر ارائه شود. اگر قصد اقامت در هیچکدام از کشورهای منطقه را نداشته باشید، باید مدارکتان به سفارت کشور مقصد داده شود. قبل از مراجعه به سفارت خانه های منطقه شنگن باید ویزای کشور مقصد را دریافت کرده باشید.