02142697 تور
02188175410 ویزا
09195566573 پشتیبانی
با ما همراه باشید!
صفحه اصلی > وقت سفارت > ویزای فیلیپین

ویزای فیلیپین

انواع ویزا:

1. ویزای عادی

2. ویزای تجاری

مدارک لازم:

1. پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماهه

2. سند مالکیت خانه، زمین، ماشین یا گواهی حساب بانکی حداقل 3 میلیون تومانی

3. دعوتنامه

4. 2 قطعه عکس 4 * 6 رنگی زمینه روشن

نکات مهم:

مدت اعتبار ویزا فیلیپین از تاریخ صدور 3 ماه می باشد و شما پس از ورود 1 ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید.

دریافت ویزا توریستی فیلیپین حداقل 10 روز کاری زمان نیاز دارد .