02142697 تور
02188175410 ویزا
09195566573 پشتیبانی
با ما همراه باشید!
صفحه اصلی > وقت سفارت > ویزای برزیل

ویزای برزیل

انواع ویزا:

1. ویزای توریستی

2. ویزای بازرگانی

مدارک لازم:

عادی - توریستی: نسخه فرم سفارت، 3 قطعه عکس، گذرنامه معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار، ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار در ایران به زبان انگلیسی.

بازرگانی: دعوتنامه از شرکت برزیلی باید مستقیماً «به شماره فاکس یا تلکس سفارت فرستاده شود»، نسخه فرم سفارت، 3 قطعه عکس و بقیه مدارک

نکات مهم:

ویزا توریستی برزیل دارای اعتبار 90 روزه می باشد و پس ار ورود به برزیل 15 روز اعتبار دارد.

پروسه دریافت ویزا در سفارت برزیل حداقل 7 روز به طول می انجامد و این امکان وجود دارد که این مدت زمان بیشتری طول بکشد.

در صورت مثبت بودن جواب، عملکرد حساب بانکی شش ماه گذشته، فتوکپی صفحات مهر شده پاسپورت و هزینه تلکس، درخواست ویزا توسط تلکس فرستاده و طی یک ماه پاسخ داده می شود.در صورت مثبت بودن جواب ارائه بلیت رفت و برگشت و هزینه ویزا مورد نیاز است.