02188175410 تور
02188175570 ویزا
09195566573 پشتیبانی
با ما همراه باشید!
صفحه اصلی > وقت سفارت > ویزای اندونزی

ویزای اندونزی

انواع ویزا:

1. ویزای توریستی

2. ویزای بازرگانی

مدارک لازم:

• اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان پرواز

• سه قطعه عکس 3*4 رنگی تمام رخ با زمینه سفید

• کپی از صفحه های اول و دوم و توضیحات شناسنامه

• ضمانت بازگشت یک فقره چک به همراه اصل و کپی گذرنامه صاحب چک

برای ویزای عادی توریستی مدارک زیر لازم است:

  • دعوتنامه معتبر به تایید وزارت امور خارجه یا وزارت کشور اندونزی، از طرف اقوام نزدیک برای متقاضی فرستاده شده باشد.
  • چهار قطعه عکس 6*4
  • اصل و کپی گذرنامه
  • جواز کسب و یا ثبت شرکت یا گواهی اشتغال به کار یا گواهی اشتغال به تحصیل
  • بلیت دو سره
  • کپی از صفحات مشخصات صاحب گذرنامه
  • نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی و تاریخ افتتاح سپرده که در دفترچه حساب نوشته می شود با حداقل موجودی 10 میلیون تومان
  • چک ضمانت حداقل 5 میلیون تومان (ممکن است مبلغ بیشتری در خواست شود)

برای ویزای بازرگانی دعوتنامه از طرف شرکت اندونزیایی لازم است.

نکات مهم:

ویزا توریستی اندونزی از لحظه صدور دارای اعتبار 1 ماهه می باشد و شما پس از ورود 1 ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید.

شما با ویزا توریستی نمی توانید در این کشور به کار و یا تحصیل مشغول شوید و امکان تمدید ویزا توریستی وجود ندارد.

اخذ ویزا اندونزی در سفارت این کشور در تهران بین 8 تا 10 روز کاری زمان می برد.