02142697 تور
02188175410 ویزا
09195566573 پشتیبانی
با ما همراه باشید!
صفحه اصلی > وقت سفارت > ویزای سوئد

ویزای سوئد

ویزا سوئد، مجوزی است که با داشتن آن می توان در مدت کوتاهی به سوئد و سایر کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کرد. این ویزا می تواند به منظور ملاقات اقوام و دوستان، سفر توریستی، حضور در کنفرانس و یا بازدید کاری باشد. کلیه شهروندان خارج اروپا برای سفر به سوئد به ویزا نیاز دارند.

انواع ویزا: 

1. ویزای بازدید اقوام و دوستان

2. بازدید کنفرانس و کاری

3. بازدید جهت درمان پزشکی

مدارک لازم:

موارد عمومی برای دریافت هر نوع از ویزا در سوئد عبارت است از:

• پاسپورت معتبر که حداقل 3 ماه به انقضای آن باقی مانده باشد.

• پول کافی برای زندگی و مسافرت برگشت به کشور خود (کشور سوئد این مبلغ را 40 یورو معادل 370 کرون برای هر روز در نظر گرفته است. البته این مبلغ در صورتی که شخص در منزل اقوام خود در سوئد اقامت خواهد داشت و یا برخی عوامل دیگر قابل کاهش است.

• بیمه مسافرتی

سوالات ضروری که هنگام درخواست ویزا باید به آنها پاسخ دهید:

• چرا می خواهید از سوئد بازدید کنید؟

• چه مدت مایل به ماندن در سوئد هستید؟

• هزینه های شما در مدت سفر چگونه تامین خواهد شد؟

• چه پاسپورتی دارید و چه مدت معتبر است؟

• پس از بازدید از سوئد به کدام کشور سفر خواهید کرد؟

• آیا شما اجازه سفر به کشور مقصد پس از خروج از سوئد را دارید؟

برای درخواست ویزای بازدید کنفرانس، شرکت مربوطه یا مرجعی که کنفرانس را برپا می کند باید دعوتنامه (نامه مربوط به کنفرانس و یا جلسه مصاحبه کاری را به متقاضی ارسال کند). دعوتنامه باید حاوی اطلاعاتی در مورد متقاضی باشد:

• مشخصات فردی

• علت دیدار از سوئد

• مدت زمان بازدید از سوئد

• چه کسی مسئولیت تامین هزینه های متقاضی را در سوئد به عهده خواهد داشت

اگر هدف از سفر به سوئد درمان پزشکی است باید فرم ویژه ای موسوم به برگ ضمیمه «سی» نیز تکمیل شده و همراه درخواست ویزا تحویل سفارت شود.
همچنین یک گواهی پزشکی نیز باید از سوئد ارائه شود که نشان دهد چه زمانی قرار است متقاضی در سوئد تحت درمان پزشکی قرار گیرد و چه درمانی قرار است انجام گیرد. به علاوه باید یک گواهی پزشکی صادره از کشور محل سکونت ارائه شود که نشان دهد شخص متقاضی نمی تواند در آن کشور تحت درمان مذکور قرار گیرد. همچنین باید نشان داده شود برای درمان مذکور و مراقبت های احتمالی پس از آن در سوئد سپرده مالی وجود دارد.

در اغلب موارد نمایندگی سوئد در خارج از کشور پس از انجام کنترل هایی با سایر کشورهای منطقه شینگن تصمیم گیری می کند. اگر نمایندگی سوئد در خارج از کشور در مورد تصمیم گیری در مورد تقاضانامه نامطمئن باشد آن را برای اتخاذ تصمیم به اداره مهاجرت در سوئد ارسال خواهد نمود.

زمان صدور ویزا معمولا دو هفته است ولی سفارت سوئد در هر کشور بسته به فشار کاری و دیگر مسائل ممکن است متفاوت باشد. اداره مهاجرت توصیه می کند جهت اطمینان از دریافت به موقع ویزا باید درخواست، حداقل دو ماه قبل از سفر به سفارت و یا کنسولگری سوئد تسلیم شود. طی تعطیلات تابستانی و از ماه جولای تا آگوست این مدت ممکن است طولانی تر باشد.

اگر قصد تمدید ویزا داشته باشید، اداره مهاجرت به جای تمدید ویزا، اجازه اقامت جدید برای دیدار از خویشاوندان صادر می کند.