02188175410 تور
02188175570 ویزا
09195566573 پشتیبانی
با ما همراه باشید!
صفحه اصلی > وقت سفارت > ویزای آمریکا

ویزای آمریکا

انواع ویزا:

ویزای آمریکا را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد:

1. ویزای مهاجرتی:

این نوع ویزا برای کسانی که قصد اقامت دائم بدون محدودیت زمانی در ایالات متحده را دارند صادر می شود.

برخی از مهم ترین انواع این ویزا عبارتند از:

  • DV ویزای گوناگونی مثل قرعه کشی گرین کارت
  • EB-5 مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت از طریق خانوادگی (بستگان درجه اول یک تبعه آمریکا) IR-5 تا IR-1

2. ویزای غیر مهاجرتی:

این نوع ویزا جهت بازدیدهای موقتی مثل گردشگری، کار، تجارت و تحصیل صادر می شود. برخی از مهم ترین انواع این ویزا عبارتند از:

  • F-1 دانشجویان آکادمیک
  • F-2 همسر و فرزندان دارندگان ویزای F-1
  • J-1 بازدید کنندگان مبادله ای، در اصطلاح انگلیسی به آنان (exchange visitors) گفته می شود.
  • J-2 همسر و فرزندان دارندگان ویزای J-1

ویزای دومنظوره:

اگر چه این ویزاها مهاجرتی نیستند، اما برخلاف سایر ویزاهای غیر مهاجرتی دارندگان ویزای دو منظوره مجاز هستند که در حالی که دارای این ویزا هستند، برای مهاجرت و دریافت گرین کارت اقدام کنند. برخی از مهم ترین انواع این ویزا عبارتند از:

  • K-1 ویزای کاری موقت برای مشاغل خاص
  • K-2 نامزد فرد تبعه آمریکا
  • K-2 فرزندان نامزد فرد تبعه آمریکا
  • K-3 همسر فرد تبعه آمریکا (در مرحله انتظار برای گرین کارت)
  • K-4 فرزندان فرد تبعه آمریکا (در مرحله انتظار برای گرین کارت)

انواع ویزای غیر مهاجرتی:

1. ویزای بازدید از آمریکا:

به طور کلی، شهروند یک کشور خارجی که مایل به ورود به ایالات متحده آمریکا است باید برای ویزای غیر مهاجر، اقامت موقت، ویزا نوع B اقدام کند. مدت زمان اعتبار این ویزا 90 روز می باشد.

Business Visitor Visas (B-1

به طور کلی اگر هدف شما از سفر به ایالات متحده آمریکا یکی از موارد زیر می باشد برای ویزای B-1 اقدام کنید.
مشورت با همکاران تجاری، سفر برای مجمع علمی، آموزشی، حرفه ای و یا کسب و کار و یا کنفرانس در تاریخ های خاص و
مذاکره و حل و فصل و قرارداد املاک

Pleasure, Tourism, Medical Treatment - Visitor Visas (B-2

اگر هدفتان یکی از موارد زیر می باشد می توانید برای ویزای B-2 اقدام نماید:
لذت، گردشگری، پزشکی و درمان، تفریحی، گردشگری، ملاقات با دوستان یا خویشاوندان، استراحت و ... . همچنین اگر کسی قصد گذراندن دوره آموزشی کمتر از 18 ساعت در هفته دارد با این نوع ویزا می تواند دوره خود را بگذارند.

مدارک مورد نیاز:

• تکمیل فرم DS-160 به صورت آنلاین و پرینت فرم تأییدیه

• پاسپورت معتبر با اعتبار حداقل شش ماه بیشتر از مدت در نظر گرفته شده

• یک قطعه عکس 2*2

• فیش پرداخت هزینه

• مدارک و شواهد باید نشان دهد که هدف از این سفر، قصد ترک ایالات متحده، و مقدمات ساخته شده برای پوشش دادن هزینه های سفر ارائه شود.

2. ویزای دانشجویی امریکا:

این نوع ویزا از گروه ویزای غیر مهاجر است که به طور کلی ویزای نوع F برای دانشجویان دانشگاهی و ویزای نوع M برای دانشجویان شغلی یا دیگر دانشجویان غیر شغلی صادر می شود.

اگر اصولاً به عنوان توریست به ایالات متحده مى روید ولى قصد دارید دوره کوتاه تحصیلى کمتر از 14 ساعت در هفته بردارید، احتمالا مى توانید با داشتن ویزاى توریستى این کار را انجام دهید. اگر دوره تحصیلى مورد نظرتان بیشتر از 18 ساعت در هفته باشد به ویزاى تحصیلى احتیاج خواهید داشت.

ویزای تحصیلی آمریکا F1 برای کلیه داوطلبانی که خواهان تحصیل در ایالات متحده آمریکا هستند، پس از دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاههای آمریکا قابل دریافت می باشد. با این حال بدلیل عدم شناخت کافی داوطلبان از روش صحیح تقاضای ویزای تحصیلی، عدم آشنایی با نحوه مصاحبه ویزای تحصیلی، تکمیل نبودن مدارک و یا عدم پر نمودن صحیح فرم تقاضا، ویزا ممکن است رد شود.

مدارک مورد نیاز:

• پرینت تأییدیه فرم D-160

• فرم I-20 برای ویزای M و F، فرم DS-2019 برای ویزای J

• پاسپورت معتبر با اعتبار حداقل شش ماه بیشتر از مدت در نظر گرفته شده

• توصیه نامه اساتید

• نامه دانشگاه در خصوص پرداخت هزینه تحصیل و یا گواهی بانکی

• گواهی سابقه کاری و یا نامه موقعیت شغلی در آینده

• نمره TOEFL و نمره GRE

• شناسنامه و کارت ملی و کارت پایان خدمت آقایان

• اسناد حمایت مالی

• رسید پرداخت هزینه

3. ویزای کاری و سرمایه گذاری در آمریکا:

ویزای کاری آمریکا گسترده ترین گروه در بین سایر گروه ها می باشد، هدف از این بخش معرفی مهم ترین ها ست.

1. معامله گران و سرمایه گزاران:

  • E-1: تاجران، همسر و فرزندان
  • E-2: سرمایه گذاران، همسر و فرزندان

ویزاهای E1 و E2 برای تسهیل تجارت بین آمریکا و کشورهای مورد نظر و اجازه مقدماتی نامزدهای تجاری برای مهاجرت به ایالات متحده آمریکا بر اساس تجارت بازرگانی با ایالات متحده آمریکا طراحی شده اند.
با استناد به سایت دولتی و رسمی مهاجرت آمریکا (travel.state.gov) متقاضیان ایرانی این نوع ویزا فقط می توانند از ویزای نوع E2 استفاده نمایند.

شرایط سرمایه گذاری:

سرمایه گذار، فرد حقیقی یا شرکت های بزرگ، باید از کشورهای مورد پیمان باشد.

سرمایه گذاری باید قابل توجه باشد به گونه ای که موفقیت در روند سرمایه گذاری را با اطمینان اثبات کند.

درصد سرمایه گذاری یک شرکت تجاری ارزان قیمت باید بالاتر از درصد سرمایه گذاری یک شرکت تجاری گران قیمت باشد.

سرمایه گذاری در بازار مسکن و همچنین سرمایه های غیر فعال مانند سرمایه گذاری در بانک مورد قبول واقع نمی شود.

سرمایه گذاری نباید حاشیه ای باشد و درآمد قابل توجهی باید حاصل نماید، بدین گونه که در وضیعت اقتصادی کشور آمریکا تأثیر گذار باشد، صرفا برای گذران زندگی خانوادگی نباشد.

سرمایه گذار باید کنترل سرمایه خود را داشته باشد بدین معنی که قدرت ریسک کردن در مواقع حساس تجاری را داشته باشد.

سرمایه گذار باید برای سرمایه گذاری و توسعه آن وارد آمریکا شود و اگر متقاضی سرمایه گذار اصلی نیست می بایست در زمینه های نظارتی، اجرایی و مهارت های بسیار تخصصی استخدام شوند. کارگران معمولی و غیر ماهر واجد شرایط نیستند.

مدارک مورد نیاز ویزا E-2:

پرکردن فرم 160-DS به صورت آنلاین و داشتن تأییدیه پرینت شده

تکمیل و امضا کردن فرم DS-156E در صورتی که شما کارمند اجرایی یا مدیریتی هستید

پاسپورت معتبر با اعتبار حداقل شش ماه بیشتر از مدت در نظر گرفته شده

یک قطعه عکس 2*2

رسید پرداخت هزینه

2. کار در آمریکا:

افراد متخصص با مدرک یکی از رشته های فنی هم چون مهندسی مکانیک، کامپیوتر، برق و هوا فضا و ...... با داشتتن فقط 2 سال سابقه کار می توانند جهت کار در آمریکا اقدام نمایند.

ویزای کاری آمریکا برای این دسته از متخصصین بزودی تبدیل به اقامت دائم و گرین کارت آمریکا خواهد شد. گفتنی است مهندسین با شرایط فوق نیازی به مدرک زبان جهت مهاجرت کاری به آمریکا ندارند و فقط مهارت نسبی در زبان انگلیسی نیاز ایشان را جهت گرفتن ویزای کاری آمریکا برآورده خواهد کرد.

نکته مهم در رابطه با اخذ ویزای کاری آمریکا، این است که هزینه حق الوکاله این موسسه، (با فرض رد شدن ویزا) که بسیار احتمال آن پایین است، به موکل مسترد خواهد شد.

طول دوره اخذ ویزای کار آمریکا از ابتدای امر تا لحظه گرفتن ویزای کار زمانی کوتاهتر از 8 ماه است.

حقوق ماهیانه این افراد حداقل 4000 دلار در ماه خواهد بود.

4. ویزای مهاجرتی آمریکا:

• حمایت شدن از طرف بستگان نزدیک و یا خانواده

• مهاجرت به آمریکا از طریق خانواده

• حمایت شدن از طرف کارفرما

• ویزای استخدام 

هر سال مالی (1 اکتبر - 30 سپتامبر)، در حدود 140000 اشتغال مبتنی بر ویزای مهاجرت به متقاضیان واجد شرایط بر اساس مفاد قانون مهاجرت آمریکا در دسترس قرار داده شده است. ویزای مهاجرت استخدام بر اساس طبقه بندی های اولویت به چهار دسته تقسیم شده است.

1. دادخواست:

اقدام برای ویزای مهاجرت به آمریکا تحت برخی از مقوله های اشتغال که در زیر معرفی شده است، کارفرمای متقاضی یا نماینده باید ابتدا بدست آوردن تآییدیه گواهینامه از وزارت کار الزامی است.

بعد از دریافت گواهینامه در صورت لزوم، کارفرما دادخواست مهاجر برای کارگران بیگانه، فرم I-140 را در دفتر خدمات تابعیت و مهاجرت آمریکا USCIS برای گروه بندی مناسب اولویت اشتغال که در زیر آماده است تکمیل می کند.

2. اولویت اول و استخدام:

E1: کارگران و اولویت اول
کارگران اولویت 6/28 درصد از حد مجاز سالانه ویزای کار مبتنی بر مهاجرت را به خود اختصاص می دهد.

قدم اول برای این گروه تکمیل کردن فرم 140 I- را در دفترخدمات تابعیت و مهاجرت ایالات متحده USCIS است گواهینامه از وزارت کار برای این گروه الزامی نیست.

1- افراد دارای توانایی فوق العاده ای در علوم، هنر، آموزش، کسب و کار
متقاضیان در این گروه باید مستندات ملی یا بین المللی برای به رسمیت شناخته شدن در زمینه تخصص خود را ارایه دهند. چنین متقاضیانی لازم نیست که قبل از ورود کار خاصی را ارائه دهد، حال بعد از ورود به آمریکا برای ادامه کار در زمینه هایی که در آنها توانایی و قدرت فوق العاده ای دارند اقدام نمایند. متقاضیان این گروه باید درخواست مهاجرت کارگر بیگانه را که فرم   I-129F می باشد در دفتر USCIS تکمیل نماید.

2- استادان برجسته و پژوهشگران با حداقل سه سال تجربه در تدریس و یا تحقیق، که به صورت بین المللی به رسمیت شناخته شده باشد. متقاضیان این نوع مهاجرت به آمریکا باید برای کارهایی از قبیل تدریس وآموزش و یا موقعیت تحقیقی در یک دانشگاه یا موسسه آموزش عالی وارد آمریکا شوند.

کارفرما باید کار پیشنهاد شده را معرفی کند و پرونده دادخواست مهاجر بیگانه برای کارگران فرم I-140 را در دفتر USCIS تکمیل نماید.

3. اولویت دوم و استخدام:

E2: دارای مدارک تحصیلی حرفه ای پیشرفته و افراد دارای توانایی استثنایی
اولویت دوم متقاضی به طور کلی باید یک گواهی کار مصوب وزارت کار داشته باشد. پیشنهاد کار مورد نیاز است و کارفرما ایالات متحده باید دادخواست مهاجر بیگانه برای کارگران فرم I-140 را تکمیل نمایند.

دو زیر گروه از این گروه وجود دارد:
1- افراد دارای مدارک فراتر از درجه لیسانس یا مهندس و یا دارای مدرک لیسانس یا مهندس و حداقل پنج سال تجربه در حرفه مترقی
2- افراد با توانایی استثنایی در علوم، هنر، یا کسب و کار. توانایی استثنایی به معنی داشتن یک مدرک از تجربه و تخصص قابل توجه معمولاً در علوم، هنر، یا کسب و کار.

4. اولویت استخدام پنجم:

E5: سرمایه گذاران مهاجر
اولویت پنجم متقاضی باید دادخواست مهاجرت بیگانه کارآفرین فرم I-526 را در دفتر USCIS تکمیل نماید. صدور گواهینامه کار برای سرمایه گذاران مهاجر به آمریکا مورد نیاز نیست. برای واجد شرایط شدن به عنوان یک سرمایه گذار مهاجر، یک شهروند خارجی باید در ایالات متحده 50.000$ تا 1.000.000$ بسته به نرخ بیکاری در منطقه جغرافیایی، حداقل 10 فرصت تمام وقت شغل جدید برای شهروندان آمریکایی در شرکت های تجاری در ایالات متحده ایجاد کند.
در مصاحبه ویزا، کلیه متقاضیان باید اسناد خاص شخصی مانند گذرنامه، شناسنامه، گواهی پلیس، و دیگر اسناد ارسال مدنی همراه داشته باشند. علاوه بر این، تکمیل فرم های معاینه پزشکی خود را که باید در دسترس باشد را به افسر کنسولی مصاحبه گر ارایه شود.

• مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج با یک شهروند ایالات متحده

        • ویزای نامزدی k1 و k2:

درخواست ویزای مهاجرت به آمریکا k1 این اجازه را به یک شهروند آمریکایی ایالات متحده آمریکا می دهد که نامزد خارجی خود را به آمریکا برای هدف خاص ازدواج بیاورد. متقاضیان این نوع ویزای آمریکا فقط اجازه دارند به مدت 90 روز بعد از ورود در ایالات متحده بمانند. همچنین فرزندان واجد شرایط نامزد هم اجازه مهاجرت به امریکا با ویزای k2 را دارند.

قدم اول: شهروند آمریکایی ایالات متحده آمریکا می بایست فرم I-129F در دفتر USCIS واقع در منطقه محل زندگی خود پر کند. 

تذکر: این فرم را نمی توان در سفارت آمریکا، کنسولگری و یا دفتر USCIS در خارج از کشور آمریکا پر نمود. پس از تصویب USCIS درخواست به مرکز ملی ویزا NV برای پردازش فرستاده می شود.

قدم دوم: نامزد خارجی در سفارت یا کنسولگری آمریکا طومار NVC را دریافت می کند که شامل دستورالعمل های خاصی می باشد. بعضی از مراحل پردازشی ویزای آمریکا به مراحل اداری بیشتری نیاز دارند که معمولاً این مراحل بعد از مصاحبه می باشد.

مدارک مورد نیاز:

متقاضیان ویزای نامزد های خارجی k1 و همچنین فرزندان آنها k2 می بایست مدارک زیر را برای مصاحبه ویزا همراه داشته باشند.

• تکمیل دو فرم ویزای غیر مهاجرتی فرم DS-156

• تکمیل فرم غیر مهاجرتی نامزدی فرم DS-156 K

• پاسپورت معتبر

• شناسنامه

• گواهی طلاق یا گواهی فوت هر همسر قبلی برای هر دو نامزد و شهروند
گواهینامه پلیس از کشور خود یا محل اقامت و تمام کشورهایی که از سن 16 سالگی در آنها برای 6 ماه یا بیشتر زندگی کرده اید. گواهینامه پلیس نیز برای کودکان همراه دارای سن 16 یا بیشتر مورد نیاز است.

معاینه پزشکی:

• مدارک و پشتیبانی مالی فرم I-134

• دو عکس 2*2 اینچی

• مدارک از رابطه با نامزد خود شهروند ایالات متحده

• پرداخت هزینه ها